Vittnesmål

Vad våra kunder säger

Barry Mathison

Vi hittade Bufete Frau Lawyers från listan över rekommenderade advokatbyråer från den brittiska ambassadens webbplats. Vi förlovade Jose och hans team för inköp av en villa och behandling av icke-EU-viseringar på Mallorca.

Jag har jobbat med advokatbyråer för hela min yrkeskarriär, och den tjänst som Jose och hans team tillhandahåller kan bara beskrivas som oöverträffade. De är lysande. Varje utredning, oavsett vilken tid på dagen eller helgen, möts med ett omedelbart svar.

Vårt köp var helt sömlöst och jag kan inte rekommendera att använda Bufete Frau nog. Ett särskilt tack till Alexandra och Alejandro också. Absolut exceptionell advokatbyrå.

Stephanie De Vos

Bufete Frau och särskilt Cristina och Anita har hjälpt oss under inköpsprocessen av vårt hus i Ibiza. De var exakt vad vi behövde för att räkna ut alla de osäkerheter som följer med att köpa ett hus utomlands. De tog hand om allt, det ursprungliga avtalet, due diligence på huset, själva verkan, byte av leverantörer och så mycket mer.

Bufete Frau kom starkt rekommenderat och nu vet vi varför, mycket nöjda med sin tjänst!

Gary Hobson

Super professionell från början till slut ... med ett hus köp / försäljning ... vi blev hållna informerade över exakt vilket stadium försäljningen var på. Jose Frau var tillgänglig 24/7. Köpet var inte det mest raka på grund av nödvändigheten av att behöva ansöka genom stadshuset för olika tillstånd och licenser, men Jose Fraucand hans lag inklusive Alexandra var utmärkt för att se till att allt var som det borde vara .. Skulle starkt rekommendera ...

Gill Ross

Hej, jag köpte nyligen en fastighet i Ibiza med hjälp av Bufete Frau utan hjälp av Cristina och Anita Jag skulle aldrig ha lyckats med processen och de båda hjälper fortfarande att få verktyg att byta till mitt namn och alla andra saker som går utöver sitt jobb ... TACKER Båda så mycket, jag kan inte rekommendera detta företag tillräckligt mycket!

Andrew Mussel

Professionell, kunnig, grundlig och personlig service. Högt rekommenderad.

Arthur Imanse & Natascha van Putten

Vi är väldigt nöjda! Allt ordnas mycket bra och är mycket välinformerade. Även efter köpet hjälpte de oss perfekt med våra frågor. Så sluta söka du har hittat rätt

Nytt

Vill du ställa en juridisk fråga online?

Du kan boka tid för ett samtal via Skype och lösa dina problem på det bekvämaste sättet.

FRÅGA ONLINE